Ar man reikia konkrečios temos, kad pradėčiau psichoterapiją?

article image
author image

Meetelp

2023/04/22

1 min skaitymo

Išsekimas

Karjeros konsultavimas

Bendravimo sunkumai

Nerimas

Depresija

Pradėti psichoterapiją gali būti nelengva, ypač jei nežinai, nuo ko pradėti. Tačiau nesijaudink, nesi vienas! Daugelis žmonių kreipiasi į psichologą dėl įvairių priežasčių - nuo nerimo ir depresijos iki santykių problemų ir su darbu susijusio streso. Tačiau kai kurie žmonės gali tiesiog norėti patyrinėti savo mintis ir jausmus saugioje ir palankioje aplinkoje, neturėdami konkrečių psichologinių iššūkių.

Nepriklausomai nuo to, ar turi konkrečią temą, ar ne, svarbiausia pradėti bendrauti su psichologu. Pasidalijimas savo mintimis ir rūpesčiais konsultacijų pradžioje gali padėti tau ir tavo psichologui sutelkti dėmesį į darbą ir nustatyti konkrečius terapijos tikslus. Jei nesi tikras, ką nori aptarti, tai ne bėda! Patyręs psichologas gali padėti tau panagrinėti tavo mintis ir jausmus bei nustatyti sritis, su kuriomis norėtum dirbti.

Tačiau pradėti psichoterapiją nebūtinai turi būti sunku. Su "Meetelp" programėle tai padaryti paprasta! Mūsų nuotaikos dienoraštis leidžia fiksuoti nuotaikų svyravimus, o kai būsi pasiruošęs, vienu spustelėjimu galėsi pasidalinti užrašais su psichologu - taip sutaupysi laiko.

Galiausiai svarbiausia, kad su savo psichologu jaustumeisi patogiai ir galėtum pasitikėti juo. Po ryšio nustatymo galėsite kartu spręsti visus iššūkius ir dirbti dėl savo psichikos sveikatos ir gerovės. Taigi, kam laukti? Pradėk kelionę laimingesnio ir sveikesnio savęs link su Meetelp jau šiandien!

Domina psichologinė sveikata?

Prisijunk prie mūsų naujienlaiškio!